Er du også træt af at man stortset kun kan lave frikadeller og krebinetter af hakket svinekød?
Du kan i stedet lave en lækker og meget nem kinesisk nuddelsuppe på bare 25 minutter.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
250 g champignon
2 røde peberfrugter
1½-2 l vand
300 g nudler
2 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
1 dl sojasauce
1 lime
2 spsk sød chilisauce
3 tsk mørk sesamolie fremstillet af ristede sesamfrø (ikke nødvendigt)
½ -1 bundt/potte frisk koriander (jeg valgte at undgå korianderen men nogen elsker det)
2 røde peberfrugter
1½-2 l vand
300 g nudler
2 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
1 dl sojasauce
1 lime
2 spsk sød chilisauce
3 tsk mørk sesamolie fremstillet af ristede sesamfrø (ikke nødvendigt)
½ -1 bundt/potte frisk koriander (jeg valgte at undgå korianderen men nogen elsker det)
Sådan gør du:
Lad en stor gryde blive varm ved god varme.
Kom kødet i gryden, og vend det, til det har ændret farve - må gerne brune.
Tilsæt champignoner i skiver og peberfrugterne i små tern og steg det med kødet i ca. 1 minut.
Tilsæt vand og bring i kog.
Tilsæt nudlerne når suppen koger og kog dem det antal minutter, der er angivet på emballagen.
Kom forårsløg i skiver, finthakket hvidløg og sojasauce i suppen og smag til med salt, limesaft, sød chilisauce og sesamolie.
Anret suppen i skåle og drys med grofthakket koriander.
Tilsæt champignoner i skiver og peberfrugterne i små tern og steg det med kødet i ca. 1 minut.
Tilsæt vand og bring i kog.
Tilsæt nudlerne når suppen koger og kog dem det antal minutter, der er angivet på emballagen.
Kom forårsløg i skiver, finthakket hvidløg og sojasauce i suppen og smag til med salt, limesaft, sød chilisauce og sesamolie.
Anret suppen i skåle og drys med grofthakket koriander.
Bon appetit :D
XOXO
Stay tuned!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar