tirsdag den 5. februar 2013

Nem kinesisk nuddelsuppe med svinekød


Er du også træt af at man stortset kun kan lave frikadeller og krebinetter af hakket svinekød?
Du kan i stedet lave en lækker og meget nem kinesisk nuddelsuppe på bare 25 minutter.


Ingredienser:
500 g hakket svinekød
250 g champignon
2 røde peberfrugter
1½-2 l vand
300 g nudler
2 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
1 dl sojasauce
1 lime
2 spsk sød chilisauce
3 tsk mørk sesamolie fremstillet af ristede sesamfrø (ikke nødvendigt)
½ -1 bundt/potte frisk koriander (jeg valgte at undgå korianderen men nogen elsker det)

Sådan gør du:
Lad en stor gryde blive varm ved god varme. 
Kom kødet i gryden, og vend det, til det har ændret farve - må gerne brune.
Tilsæt champignoner i skiver og peberfrugterne i små tern og steg det med kødet i ca. 1 minut.
Tilsæt vand og bring i kog.
Tilsæt nudlerne når suppen koger og kog dem det antal minutter, der er angivet på emballagen.
Kom forårsløg i skiver, finthakket hvidløg og sojasauce i suppen og smag til med salt, limesaft, sød chilisauce og sesamolie.
Anret suppen i skåle og drys med grofthakket koriander.





Bon appetit :D


XOXO
Stay tuned!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar