tirsdag den 7. maj 2013

Salatruller med crispy kylling og goma dressing

Lækker og sund sommermad!!!

Det lækre varme sommervejr giver mig lyst til lette sunde retter og denne er meget nem men meget smagfuld.
Jeg blev inspireret af nogle lækre rispapirruller som man kan få på diverse sushisteder.
Men da rispapir ikke er så nemt at skaffe, så jeg et forslag om at bruge salatblade istedet, hvilket var toppen!

Ekstra tip: 
Man kan også bruge dressingen som dip til diverse grønsagsstænger som mellemsnack.



Rispapirrullerne fra Tokyo sushi med dybstegte rejer og goma dressing. Elsker dem!


Min version uden rispapir :)



Ingredienser:
Tyndt-snittet hvidkål
Spinatblade
Tynde agurkestænger
sukkerærter
tyndt-snittet tomat
Avokado skiver
Icebergsalatblade som wraps eller rispapir hvis du har
Kylling

Goma dressing (sesamdressing):
50 g. sesamfrø
Halvt fed hvidløg
1½ spsk. honning
3 spsk. limesaft
1½ spsk. soja
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep





Dressingen:
Rist sesamfrøene og blend dem til en tyk pasta. 
Bland det med resten af ingredienserne. Smag til.
Lad den hvile i køleskabet en timestid for at få den kold før servering.




Tilberedning:
Kyllingestykkerne skæres i ønskede strimmeltykkelse og vendes i mælk og rasp. De steges til de er crispy ;)

Tag et icebergblad og put grønsagerne på tværs så du kan rulle bladet fra dens rod og ud.
Enjoy! ;) 




 Virkelig hyggespise i solen!



Stay tuned!
xoxo
Vanessary

Ingen kommentarer:

Send en kommentar